Eettafels
met een stalen wit, zwart of metaalkleurig onderstel en een robuust houten blad van meerpalen of scheepsdek. In diverse uitvoeringen.
Eettafel Kogge

Eettafel Kogge

€1,350.00
* Kleur Tafelpoot:

Familietafel Kogge afgebeeld met zwarte matrix poot en een blad van een oude hardhouten meerpaaldelen.

U kunt de tafel zelf samenstellen door de kleur poot, het type blad en afmetingen te kiezen.
Wij kunnen de tafel leveren met 3 soorten blad.

Oude meerpaaldelen
Deze hardhouten planken van de buitenzijde van oude meerpalen. Deze delen hebben een prachtige uitstraling gekregen door de weersinvloeden en gebruikssporen van het aanmeren van boten.
Oude meerpaaldelen glad geschuurd
Deze hardhouten planken komen uit de binnenkant van de meerpaal. Doordat deze delen intensief geschuurd zijn krijg je een glad blad gecombineerd met hier en daar een barst.
Oud scheepsdek
Dit blad is gemaakt van oude hardhouten planken wat voorheen dienst heeft gedaan als dek in een vrachtschip. Dit zijn smallere planken maar hebben een wat gelijkmatigere uitstraling.
De bladen zijn gemaakt van een natuurproduct en elke blad heeft zijn unieke uitstraling. Hieronder de drie verschillende soorten tafelblad.

Meerpaaldelen Ruw
Meerpaaldelen Glad
Scheepsdek

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.
Wouter Wijnholds Eigenaar
In de waterrijke buurt van Aalsmeer is het idee ontstaan. Buitenverlichting gemaakt van meerpalen. Inmiddels leveren wij een compleet assortiment meubelen.
Werkplaats Aalsmeer
De producten worden met zorg en liefde in eigen werkplaats gemaakt. Als basis hergebruiken wij oude meerpalen. Bent u op zoek naar een andere maat of uitvoering? Voor ons geen probleem, wij hebben relatief korte levertijden.