Bijzettafels & Sokkels
een handig tafeltje naast de stoel. Een combinatie van meerdere tafeltjes kan ook prima al salontafel.
Bijzettafel | Sokkel Keen
  • Bijzettafel | Sokkel Keen
  • Bijzettafel | Sokkel Keen

Bijzettafel | Sokkel Keen

€80.00

Sokkel van oude hardhouten meerpaal voorzien van zwarte accenten aan de boven en onderzijde.

Afmetingen 30 x 30 x 42 cm.
Door de weersinvloeden op de meerpaal heeft deze sokkel zijn mooie uitstraling gekregen.
De sokkel | bijzettafel is ook prima te gebruiken door deze een kwarslag te draaien. Door meerdere sokkels bij elkaar te plaatsen zijn ze ook zeer geschikt als vervanger van een salontafel.

Levertijd 3-10 werkdagen.

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.
Wouter Wijnholds Eigenaar
In de waterrijke buurt van Aalsmeer is het idee ontstaan. Buitenverlichting gemaakt van meerpalen. Inmiddels leveren wij een compleet assortiment meubelen.
Werkplaats Aalsmeer
De producten worden met zorg en liefde in eigen werkplaats gemaakt. Als basis hergebruiken wij oude meerpalen. Bent u op zoek naar een andere maat of uitvoering? Voor ons geen probleem, wij hebben relatief korte levertijden.