Klantenservice

Mocht u na het lezen van onderstaande informatie nog een vraag hebben neem dan gerust contact met ons op.

Bestellen
Bestellen gaat het snelst via onze webshop. Doorloop de stappen, kies voor de gewenste betaling en u krijgt per omgaande de bevestiging per email. Maatwerk producten kunt u bestellen door een email te sturen naar info@demeerpalen.nl
Betalen
Via de webshop kunt u betalen met Ideal of overboeking. Wilt u de bestelling afhalen? Dan kunt u ook per PIN betalen.
Levertijd
Bij de producten staat de levertijd vermeld. Verlichting, Banken en Sokkels zijn in principe uit voorraad leverbaar. Tafels, Banken en maatwerk hebben een levertijd.
Bezorging
Uw bestellingen bezorgen wij in de regel met eigen vervoer.
Wij vinden het belangrijk dat uw bestelling zonder beschadigingen bij u wordt afgeleverd. Wanneer het een tafel betreft monteren wij de tafel op locatie.
Retourneren
Het kan voorkomen dat u de bestelling wilt retourneren. Hiervoor hebben wij de volgende spelregels.
Uw online bestelling kunt u binnen 2 weken retourneren. Uiteraard moet het te retourneren product onbeschadigd zijn. Wilt u een bestelling retourneren dat kunt u hiervoor een bericht sturen naar info@demeerpalen.nl o.v.v. uw ordernummer. Maximaal 14 dagen na ophalen van de bestelling zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op uw rekening. De kosten van het retour halen worden bij u in rekening gebracht.
Maatwerk kunnen wij helaas niet retour nemen.
Klacht?
Wij gaan voor een 100% tevreden klant.
Heeft u een klacht op een ontvangen bestelling? Neem contact met ons op en wij lossen het samen met u op.
Werking van het hout
Onze meubelen zijn gemaakt van oude gebruikte meerpalen. Door vocht en temperatuurschommelingen kan het voorkomen dat er een scheurtje ontstaat in het meubel. Dit draagt bij aan de authentieke uitstraling van het meubel. Dit valt buiten de garantie.
Onbehandeld hout
Alle meubelen leveren wij onbehandeld. Deze harde houtsoorten zijn prima bestand tegen het Nederlandse klimaat. Op den duur kan het hout grijs worden. Tegen meerprijs kunnen wij de meubelen behandelen. Hierdoor worden de buitenmeubelen minder snel grijs.

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.
Wouter Wijnholds Eigenaar
In de waterrijke buurt van Aalsmeer is het idee ontstaan. Buitenverlichting gemaakt van meerpalen. Inmiddels leveren wij een compleet assortiment meubelen.
Werkplaats Aalsmeer
De producten worden met zorg en liefde in eigen werkplaats gemaakt. Als basis hergebruiken wij oude meerpalen. Bent u op zoek naar een andere maat of uitvoering? Voor ons geen probleem, wij hebben relatief korte levertijden.