Houtbehandeling
Houtbescherming op natuurlijke basis.
Zeep, Impregneer en Olie voor de eindafwerking.
Verbeterde Tungolie De Cokerije

Verbeterde Tungolie De Cokerije

€30.25
Hoeveelheid:

Deze Tungolie is verkookt waardoor deze een hogere kwaliteit heeft gekregen en bovendien makkelijker verwerkbaar is dan de pure Tungolie.

Door houtolie op de juiste wijze te verkoken met een blend van andere hoogwaardige natuurlijke oliën zijn wij er echter in geslaagd om houtolie van hoogstaande kwaliteit te maken die geen oplosmiddelen bevat maar die wel dun en makkelijk te verwerken is. Deze verbeterde houtolie is uitermate geschikt voor buitenwerk, beschermt het hout tegen water en UV straling, dringt diep in het hout in en beschermt daardoor tegen vergrijzing en uitdroging. Door de geselecteerde mix van droogstoffen is deze houtolie bovendien gelijkmatig drogend waardoor rimpelende oppervlakten worden voorkomen.

Hout licht opschuren, deCokerije verbeterde houtolie in dunne lagen met een doek of kwast opbrengen. Overtollige resten houtolie na circa 20 minuten verwijderen. Naar behoefte herhalen. Voor binnen- en buitenwerk..

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.