Houtbehandeling
Houtbescherming op natuurlijke basis.
Zeep, Impregneer en Olie voor de eindafwerking.
Impregneer Olie De Cokerije

Impregneer Olie De Cokerije

€30.95
Hoeveelheid:

Impregneer, Impregneer olie, impregneer voor hout bescherming.

Met deze Impregneerolie van De Cokerije wordt nieuw hout behandeld om er zo voor te zorgen dat het hout een zo lang mogelijk levensduur zal krijgen. Impregneerolie zorgt er voor dat vocht moeilijk in het hout kan dringen waardoor het hout droger blijft en dus minder snel aangetast zal worden door houtrot. Veel tuinhout wordt voorzien van schadelijke chemicaliën om het hout een langere levensduur te geven. Onze Impregneerolie daarentegen maakt uitsluitend gebruik van de eigenschappen die moeder natuur aan haar producten heeft meegegeven.
Onze speciaal ontwikkelde Impregneerolie is dan ook een volledig natuurlijke olie uit duurzame bronnen. Deze mix is zo ontwikkeld dat de olie diep in het hout dringt om dit van binnenuit te beschermen en bovendien een uitstekende hechting geeft voor de aan te brengen eindafwerking.
Dit product bevat Tungolie, Lijnolie en Colofonium.
Het is geschikt voor alle donkere houtsoorten zowel voor binnen als buiten.
Impregneerolie zorgt naast een goede impregnering voor een uitstekende hechting van de eindafwerking met de ondergrond.
Impregneerolie is geen eind product. Impregneer olie wordt afgewerkt met Hardhout Olie.

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.