Onze Blog
Lees het laatste nieuws

Er zijn veel verschillende woontrends tegelijk. Maar het element wat in veel van deze woontrends terugkomt is: Natuur! En dat is ook niet zo gek. We zijn tegenwoordig al zoveel meer binnen dan vroeger. We hebben geen mediterraans klimaat, dus de helft van het jaar brengt het merendeel van de Nederlanders binnen door. Zo vreemd is het dan niet, dat wij graag elementen van buiten naar binnen halen.

Imperfect en authentiek interieur

Hout is zo’n natuurlijk element. Hout is geweldig! Je kunt er zoveel kanten mee op. Hout leeft! Het feit dat hout leeft, is niet altijd gewenst. Gelukkig is er met de tijd genoeg kennis vergaart en middelen ontwikkeld om het hout zo te laten drogen dat de kans op werking enorm verkleind is. Dat is perfect voor het gebruik van hout voor vloeren, deuren, kozijnen, etc. Je wilt niet dat deze objecten in huis gaan uitzetten, scheuren of scheef gaan staan.
Imperfectie van hout kan ook juist als iets positiefs gezien worden. Een houten element in huis is veelal uniek. Wie wil nou geen unieke meubels in huis. Als voorbeeld de salontafel Keen. Deze salontafel, gemaakt van een originele meerpaal, voorzien van wielen is een spannend en opvallend meubelstuk in huis!

 

Stoer en verfijnd interieur

Een ander natuurlijk element wat voor veel mensen nog wel vreemd is om in huis toe te passen, maar je zeker steeds meer ziet is staal. Dit materiaal staat bijvoorbeeld geweldig in combinatie met hout en leer. Het fijne aan dit het materiaal staal is dat het eigenlijk in iedere woonstijl toegepast kan worden. Industrieel, modern maar ook klassiek of landelijk. Staal staat bekend als een stoer materiaal dat jaren meegaat! Het staal waar De Meerpalen mee werkt is kwalitatief goed behandeld en afgewerkt, waardoor dit geen roest of corrosie zal vertonen. De stalen frames zijn speciaal voor ons afgewerkt met een ‘zinken’ onderlaag, zodat deze ook perfect buiten te gebruiken zijn.

 

Sereen en relaxed interieur

Een natuurlijk interieur staat voor een serene en relaxte woonsfeer. Met natuurlijke materialen en woonaccessoires creëer je in een handomdraai een rustgevend geheel. Het fijne van natuurlijk elementen is dat je het gemakkelijk met elkaar kan combineren. Bovenstaand noemde ik al de elementen staal & hout, maar er zijn nog zoveel meer. Denk aan jute, beton, rotan, leer en touw. Maak jouw natuurlijke interieur af met accessoires van deze materialen en je huis zal rust en warmte uitstralen. Door slechts een aantal kleine aanpassingen in je interieur te maken, is het natuurgevoel ook binnenshuis voelbaar.

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.
Wouter Wijnholds Eigenaar
In de waterrijke buurt van Aalsmeer is het idee ontstaan. Buitenverlichting gemaakt van meerpalen. Inmiddels leveren wij een compleet assortiment meubelen.
Werkplaats Aalsmeer
De producten worden met zorg en liefde in eigen werkplaats gemaakt. Als basis hergebruiken wij oude meerpalen. Bent u op zoek naar een andere maat of uitvoering? Voor ons geen probleem, wij hebben relatief korte levertijden.