Banken
zijn uitgevoerd met hardhouten planken en een stalen onderstel.
Deze combinatie geeft de bank een stijlvolle en industriële uitstraling.
Eetkamerbank Giek

Eetkamerbank Giek

€362.00
Soort Hout:

Breedte:

Bankje met hardhouten zitting en zwart stalen onderstel.


De bank Giek heeft een strakke industriele uitstraling. De bank is verkrijgbaar met een massief robuuste meerpaaldelen zitting of een zitting van massief gladde meerpaaldelen. Het onderstel is van zwart staal en afgewerkt met transparante coating. Leverbaar in diverse breedtes.

Bezoek

Toch liever de meubelen in het echt bekijken?
Ook dat kan, neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij hebben een ruim assortiment op voorraad.

Verzendkosten

Per productgroep hanteren wij heldere verzendkosten. Alle Tafels, Banken en Lampen bezorgen wij met eigen vervoer. Wij nemen van te voren contact op voor het maken van een bezorgafspraak.

Niet gevonden?

Bent u op zoek naar een afwijkende maat, andere kleur of afwerking? Alle meubels maken wij op maat en naar uw wens, dus neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Materialen

De meerpalen zijn gemaakt van zeer harde houtsoorten zoals Azobe, Basralocus en Eiken. Door hergebruik van deze materialen maken wij duurzame meubelen en maakt het elk meubel wat wij maken uniek.
Wouter Wijnholds Eigenaar
In de waterrijke buurt van Aalsmeer is het idee ontstaan. Buitenverlichting gemaakt van meerpalen. Inmiddels leveren wij een compleet assortiment meubelen.
Werkplaats Aalsmeer
De producten worden met zorg en liefde in eigen werkplaats gemaakt. Als basis hergebruiken wij oude meerpalen. Bent u op zoek naar een andere maat of uitvoering? Voor ons geen probleem, wij hebben relatief korte levertijden.